Door uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring met ons te delen, evenals de correcte werking en doelgroepmeting van onze website.
Bedankt voor uw inschrijving op onze nieuwsbrief. U wordt per email op de hoogte gehouden van onze nieuwigheden.
Recepten
Met dit Kerststronk recept heb je de keuze uit twee vullingen (chocolademousse en frambozenmousse) en twee afwerkingen (donker rode glaçage en chocolade spuitmassa). Experimenteer naar hartenlust met de vullingen en afwerkingen!
Door haar neutrale smaak en kleur is Extra Fondance deaal voor ganaches met fruit en donkere chocolade.
Geen resultaten
Sint-Valentijn entremet
Meer weten
Frambozen-rozen vulling macarons
Meer weten
Chocoladekring
70-80 stukken
Meer weten
Gebladerde brioche
15 brioches
Meer weten
Zalm mille-feuille
20 personen
Meer weten
Rozijnenrol
60 stuks
Meer weten
Siciliaans bladerdeeggebakje - van Giambattista Montanari
Meer weten
De oester - van Rony Parijs
Meer weten
Fleur pomme caramel - van Damien Dedun
Meer weten
Viennoiserie met Beurre Noisette - van Lluís Costa
Meer weten
Croissantrecept van Damien Dedun
Meer weten
Croissantrecept van Lluís Costa
Meer weten
Croissantrecept van Rony Parijs
voor ongeveer 65 croissants, 3200 g deeg
Meer weten
Croissantrecept met tweeërlei zuurdesem van Giambattista Montanari
Meer weten
Croissant
3,15 kg deeg na bereiding
Meer weten
Een croissantdeeg
2 deegballen van 940 g
Meer weten
Gevulde meergranencroissants
Meer weten
Tweekleurig croissant met chocolade
Meer weten
«Belgische» bitterkoekjes 3 kleuren
Meer weten
Mattentaartjes
15 taartjes
Meer weten
Brusselse wafels
Meer weten
Baba met Limoncello en Matcha
Meer weten
Pannenkoeken met gebruinde boter
Meer weten
Cake met limoen en praliné
15 stukken
Meer weten
Exotic Cake
8 stukken
Meer weten
Zwarte Woudtaart
25 stukken
Meer weten
Fraisier
40 stukken
Meer weten
Cactus Cake
10 stukken/6 individuele
Meer weten
Markiezin der Engelen
Recept voor drie halve bollen met een diameter van 13 cm
Meer weten
De Ballerina-soes
Recept voor 25 stuks
Meer weten
Pompadour gebak
Recept voor 20 stuks
Meer weten
De Klassetaart
Recept voor 6 stuks van 16 cm diameter
Meer weten
Druppeltjes
Recept voor 20 stuks
Meer weten
SINT-VALENTIJNSTAART
6 harten van 16 cm lengte (van een punt tot de andere)
Meer weten
Zandkoekjes
Recept voor ongeveer 300 stuks
Meer weten
Chocolade kerstbomen
Meer weten
Speculoos
60-65 stukken
Meer weten
FRAMBOZEN CHOCOLADE KERSTSTRONK
Meer weten
De klassieke driekoningentaart
7 taarten
Meer weten
Chocolade-amandelvulling
14 driekoningentaarten
Meer weten
Amandinettebeslag
voor 9 taarten
Meer weten
Beslag met vruchten en karamel, corman versie
voor 8 taarten
Meer weten
BLADERDEEG MET GEBRUINDE BOTER
3,4 kg deeg
Meer weten
Bladerdeeg met room, tomaat of cacao
4 bladerdeeg
Meer weten
Omgekeerd bladerdeeg
7 taarten
Meer weten
Chocoladebladerdeeg
7 taarten
Meer weten
Panettone met abrikoos
19 panettones van 1 kg
Meer weten
FINANCIERS
2 kg beslag
Meer weten
SOEZENDEEG
Meer weten
BROWNIE
Meer weten
Zanddeeg voor tarteletten en/of koekjes
Meer weten
GANACHE MET VLOEIBARE GEKLAARDE BOTER
Meer weten
Gin praline
185 stukken
Meer weten
GANACHE MET EXTRA FONDANCE
Meer weten
Ganache met fruitpuree
Meer weten
Badian truffelkogel vulling
Meer weten
Melkchocolade ganache met natuurlijke karameltoetsen
Meer weten
GANACHE MET GEBRUINDE BOTER
Meer weten
FRAMBOZENGANACHE
te snijden met een gitaar
Meer weten
Notenvulling
Meer weten
Manon
Meer weten
Chocolade smeerpasta
Meer weten
Het pistache-frambozentaartje
15 Stucks
Meer weten
Pralinétorsades
18 Stucks
Meer weten
Chocoladebroodjes met sinaasappel
18 stucks
Meer weten
Chocoladebroodje in de Belgische driekleur
Meer weten
Lente-eclair
Recept voor ongeveer 50 stuks
Meer weten
De eekhoorn, of het passioneel huwelijk tussen de appel en de hazelnoot
Meer weten
Lichte flap met crème van citroen
12 stuks
Meer weten
MADELEINES
40 stuks (ovaal Flexipan vorm)
Meer weten
CAKE MET VLOEIBARE BOTER
een cake in klassieke vorm – 375 g/vorm
Meer weten
Cake met gebruinde boter
Meer weten
De variant van de ciambella pasquale intrecciata door corman
Meer weten
La ciambella pasquale
Meer weten
VANILLEIJS MET EXTRA FONDANCE
2880 g massa in bereiding
Meer weten
Een creatieve en unieke paasmacaronade
Meer weten
Paasgebak
3 taarten
Meer weten
Cupcakes met Beurre Noisette
2 x 24 stuks (Stuk van 74 g)
Meer weten
Golden egg
Meer weten
Engelse krentenbroodjes
12 broodjes
Meer weten
Iets speciaal voor Pasen: Cormans Hot Cross Buns
24 stuks van 100 g (2 bakplaten van 3x4)
Meer weten
Boterroom met merenguebasis
Meer weten
De crumpets van Miek Paulus voor de perfecte Paasbrunch
24 stuks
Meer weten
Cormans donkere chocolade mud-style cake
2 cakes (ring van 21 cm diameter)
Meer weten
Vaution
Probeer deze Belgische specialiteit met een heerlijke smaak van kaneel.
Meer weten
Entremets met vanille en abrikozen
Meer weten
Abrikoosgebakje
45 stuks
Meer weten
Catalaans bladerdeeggebakje
62 stuks
Meer weten
Chocolade cake
270 g/vorm
Meer weten
Kastanjemoelleux
15-20 stuks volgens de grootte van de vorm
Meer weten
Moelleux sinaasappel-gember
15-20 stuks volgens de grootte van de vorm
Meer weten
Capuccinocroissant
Recept voor 46 croissants
Meer weten
Vitaminecroissant
48 croissants
Meer weten
Krokant bladerdeegtaartje met amandelen
4 taartjes van 18 cm
Meer weten
Zanddeeg met vloeibare boter
1 kg deeg
Meer weten
Hartige hapjes
10 hartige hapjes
Meer weten
Hartige taart met kruiden
4 taarten met een diameter van 18 cm
Meer weten
Meergranencroissant
Recept voor 48 croissants
Meer weten
Klassieke pandoro (met 3 degen)
22 pandoro’s van 1 kg
Meer weten
Cappelletti met rijst
30 bladerdeegjes
Meer weten
Hartige taart met kaas en kruiden
4 taartjes van 18 cm
Meer weten
Coca de Sant Joan
Meer weten
Gele basis voor ijs
Meer weten
De Duna-taart van Yann Duytsche
Meer weten
De mille-feuille van Yann Duytsche
Meer weten
Lamscarré met aalbessensaus en gebakken champignons
4 porties
Meer weten
Kotelet van gepaneerd kalfsvlees met Goffredo-aardappelen en halfgedroogde tomaten
4 porties
Meer weten
Tortelli van vlees met gebruinde boter
4 porties
Meer weten
Risotto di mare met sint-jakobsnoten, citroen en krokant wafeltje
4 porties
Meer weten
Filet van tarbot in een aardappelkorst en saffraansaus met witloof in folie en halfgedroogde kerstomaten
4 porties
Meer weten
Varkenshaasje met gedroogd fruit, gebakken aardappelen, groenten en botersaus
4 porties
Meer weten
Brownies
Meer weten
Financierkoekje
Voor koekjes van 15-20 g
Meer weten
Sint-Valentijn
30 stukken
Meer weten
VIND EEN DISTRIBUTEUR
Selecteer uw land en beroep om gemakkelijk Corman-distributeurs in uw regio te vinden.