Door uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring met ons te delen, evenals de correcte werking en doelgroepmeting van onze website.

Niet meer tonen

TOP

Corman Artisan

Nieuws

2018-06-12

De Superieure Smaak van onze vloeibare gebruinde boter bekroond

De vloeibare gebruinde boter heeft de Superior Taste Award 2018 - 2 gouden sterren gekregen. Dit cijfer wordt toegekend voor opmerkelijke producten met een minimum beoordeling van 80 %.

Een jury van smaakexperts heeft het product beoordeeld

Een jury van 175 Chefs en Sommeliers, geselecteerd door het International Taste and Quality Institute (iTQi) op basis van criteria zoals ervaring, talent of expertise in het proeven, heeft de superieure smaak van onze vloeibare boterspecialiteit bevestigd. Om dit te doen werd het product beoordeeld volgens vijf criteria: smaak, textuur, geur, aspect en eerste indruk.
 
De Award, ook “Michelin Gids voor Food” genoemd, is een label voor de smaakkwaliteit creëerd door de iTQi, een wereldwijd erkende organisatie gewijd aan het testen en promoten van superieure voedingsmiddelen en dranken.
De vloeibare gebruinde boter behoord tot het HORECA-assortiment van Corman. Deze boter geeft een intense smaak van geroosterde hazelnoten aan alle gerechten. Bovendien is ze recht uit de koelkast gebruiksklaar en zonder toevoegingen of aroma’s. Ontdek meer over het product hier.